Vanliga frågor om Highway Games.

Crossfit Highway ligger på Gottorpsgatan 51 I Linköping, 20 min gångavstånd från tågstationen.

Crossfit Highway

Gottorpsgatan 49, 582 73 Linköping

Sky Hotel Apartments Tornet ligger närmast Crossfit Highway, därifrån kan ni gå till boxen på ca 5-10 min.

Scandic Frimurarhotellet ligger också relativt när, därifrån tar det mindre 5 min med bil och ca 15 min att gå till boxen.

Ja, Vi kommer ha foodtruck på plats som lagar riktigt god mat till bra pris, så ta med kort eller pengar. I butiken på Highway har vi även bars, proteinshakes mm att fylla på med under helgen. 

Ja, i vårt Open Gym på 330 kvm och på vår övervåning på ca 150 kvm avgränsar vi ytor endast för er atleter att hänga på och ta det lugnt mellan eventen. I vårt Open Gym har vi även en väl tilltagen uppvärmningsyta så att ni kan testa alla moment innan ni går in på arenan och sätts på prov.

I vårt Open Gym har vi en väl tilltagen uppvärmningsyta så att ni kan testa alla moment innan ni går in på arenan och sätts på prov.

Ja, allt publik är välkommen. Vissa tävlingar kan vi ta lite betalt för biljetterna men oftast är det gratis. Så ta gärna med släkt och vänner så blir det lika bra stämning som vanligt på våra tävlingar. 

Eventen släpps samma dag som tävlingen, normalt 07:00 i Competition Corner, lagom så att ni hinner läsa igenom dem innan briefing samma dag.

Övergripande schema med när incheckning och briefing, samt när tävlingen är slut hittar du på respektive tävlingssida. Mer exakt tider för de olika eventen släpper vi i Competition Corner när tävligen närmar sig.