Highway Games hålls på Crossfit Highway, Sveriges största anläggning för Crossfit som är över 1500 kvm stor.
Anläggningen har en nyrenoverad och tävlingsanpassad arena på 500 kvm (ca 24×21 m). Centralt i hallen har vi placerat en helt ny monster rigg med 10 pullup platser på varje sida. Arenan har 10 banor där alla kan köra de klassiska övningarna samtidigt, så som pullups, T2B,  HSPU, repklättning, Wallballs, Muscle Ups etc.
Runt om i arenan har vi platsbyggda läktare och placerar ut en sarg för att skapa samma känsla som på regionals tävlingar där publiken är tydligt avskild från tävlingsbanan men ändå kan stå runt om hela banan och nära för att skapa en fantastik stämning och atomsfär.
Utöver arenan så har vi ett Open Gym på 330 kvm och på vår övervåning på ca 150 kvm. Dessa ytor avgränsar vi endast för atleter att hänga på och ta det lugnt mellan eventen. I vårt Open Gym har vi även en väl tilltagen uppvärmningsyta. Utöver dessa ytor så har vi omklädningrum ed duschar samt en butik på ca 120 kvm.
SM i Funktionell Fitness har körts här flera gånger och de flesta av sverige-eliten har tävlat här på våra Invitationals tävlingar, det är en arena utöver det vanliga vågar vi lova.